Activități extrașcolare

În timpul liber copiii participă la o serie de activități recreative care se desfășoara sub îndrumarea profesorilor și a instructorilor de educație, în cluburile special amenajate în incita școlii, sau în oraș. În cadrul școlii există 2 cluburi destinate activităților de divertisment în timpul liber dotate cu televizoare, calculatoare, jocuri, unde elevii își petrec timpul după terminarea programului școlar sau în weekend.


În funcție de preferințe, copiii pot participa la activitățile cercurilor din cadrul școlii sau la activități sportive. Băieții se pot înscrie în echipa de fotbal a școlii, care participă anual la o serie de concursuri în țară și în străinătate.


Elevii participă anual la expoziții și serbări, vizite, excursii, schimburi de experiență cu alți elevi, tabere organizate de profesorii școlii, asociații și fundații, în afara spațiului școlii, cu puternic accent pe socializarea și valorizarea acestora, în scopul integrării sociale.

Cu ce informații vă putem ajuta?

Liceul Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz
400117, Calea Dorobanților, nr. 40, Cluj-Napoca, România
Tel.: 0040 264-431 460, Fax: 0040 264-430 149, E-mail: lic_auz@yahoo.com


Sunt de acord cu politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal a Liceului Tehnologic Special Pentru Deficienți de Auz din Cluj-Napoca